Πιλότος της Turkish Airlines πέθανε εν πτήσει – Έγινε αναγκαστική προσγείωση

«Ο κυβερνήτης Ilcehin Pehlivan, 59 ετών, κατέρρευσε στον αέρα» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας

Turkish

Την τελευταία του πνοή στο πιλοτήριο άφησε πιλότος της Turkish Airlines, που παρουσίασε πρόβλημα υγείας κατά τη διάρκεια πτήσης.

Η ανακοίνωση της εταιρείας
«Ο κυβερνήτης Ilcehin Pehlivan, 59 ετών, κατέρρευσε στον αέρα. Δεύτερος πιλότος και συγκυβερνήτης του ανέλαβαν τα χειριστήρια. Καθώς δεν ανταποκρίθηκε στις πρώτες βοήθειες, το πλήρωμα αποφάσισε να κάνει αναγκαστική προσγείωση, αλλά ο πιλότος πέθανε πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στο αεροδρόμιο J.F. Kennedy», ανακοίνωσε η εταιρεία.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε λίγο μετά τις 19.00 από το Σιάτλ με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Ο 59χρνος πιλότος, που εργαζόταν στην Turkish Airlines από το 2007, παρουσίασε κάποιο πρόβλημα υγείας, όσο βρίσκονταν πάνω από την καναδική περιοχή Νουναβούτ.Το τσεκ απ στο οποίο είχε υποβληθεί τον Μάρτιο δεν εντόπισε κάποιο πρόβλημα.

Η αίτια του θανάτου του πιλότου δεν έχει γίνει γνωστή. Οι πιλότοι πρέπει να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις κάθε 12 μήνες, ενώ όσοι είναι άνω των 40 ετών πρέπει να ανανεώνουν τα ιατρικά τους πιστοποιητικά κάθε 6 μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Ξυλοδαρμός υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ από εξαγριωμένους!

Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ για την εξέλιξη του τυφώνα «Μίλτον», μαζική εκκένωση πόλεων στη Φλόριντα

Έγκλημα στην Κυψέλη: «Το θύμα ενοχλούσε διαρκώς τα παιδιά που είχε βιάσει πριν χρόνια» ΒΙΝΤΕΟ

Ο Διοικητής 6ης ΥΠΕ «αδειάζει» το Νοσοκομείο Αιγίου για το 20ευρο που ζητήθηκε από Πυροσβέστη

Καίτη Γκρέυ: Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ΒΙΝΤΕΟ