ΗΠΑ: «Θάφτηκε» η Φλόριντα με το πέρασμα του «Μίλτον», εικόνες καταστροφής, αναφορές για νεκρούς ΒΙΝΤΕΟ

ΗΠΑ

Ο τυφώνας «Μίλτον» προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές στην περιοχή Venice της Φλόριντα, αφήνοντας πίσω του σκηνές χάους και καταστροφής. Οι ισχυροί άνεμοι, οι έντονες βροχοπτώσεις και τα πλημμυρικά φαινόμενα κατέστρεψαν σπίτια, υποδομές και επιχειρήσεις, ενώ εκατοντάδες δέντρα ξεριζώθηκαν και πολλά οχήματα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.

Τυφώνας «Μίλτον»: Η ώρα της «αποκάλυψης» στη Φλόριντα, αναφορές για πολλούς νεκρούς ΒΙΝΤΕΟ

 

Η Venice, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της Φλόριντα, βρέθηκε στο επίκεντρο του τυφώνα, με τους κατοίκους να περιγράφουν σκηνές τρόμου. Πολλές κατοικίες υπέστησαν σοβαρές ζημιές ή καταστράφηκαν ολοσχερώς, και οι δρόμοι της περιοχής γέμισαν με συντρίμμια.

Εκατοντάδες νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ οι ομάδες διάσωσης εργάζονται ασταμάτητα για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες. Τα σωστικά συνεργεία βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση, προσπαθώντας να απομακρύνουν τα συντρίμμια και να ανοίξουν τους κεντρικούς δρόμους, ώστε να επιτραπεί η ασφαλής πρόσβαση σε περιοχές που έχουν πληγεί.

Υπάρχουν πράγματι διαφορές μεταξύ τυφώνα, κυκλώνα και ανεμοστρόβιλο!

2,6 εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις χωρίς ρεύμα στη Φλόριντα

Διακοπές ρεύματος και σε γειτονικές πολιτείες λόγω των καταστροφών από τον Μίλτον. 70.000 χωρίς ρεύμα στη Βόρεια Καρολίνα και 37.000 στη Τζόρτζια

ΗΠΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εισαγγελική παρέμβαση για το… «Ζεφύρι της Πάτρας» μετά την αυτοψία της «Π» ΦΩΤΟ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι πρώτες ενδείξεις για την αιτία θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

Ηλεκτρικό Ρεύμα: Κατάργηση του «πράσινου» τιμολογίου, τι είναι το «διζωνικό» που θα αντικαταστήσει το νυχτερινό, όλες οι αλλαγές

Πάτρα: Κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον 55χρονο πρώην συντροφό της

Αχαΐα: Ξυλοδαρμός υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ από εξαγριωμένους!

Ξυλόκαστρο: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον αντιδήμαρχο για την καταστροφική πυρκαγιά