Λέσβος: Σοκάρει νέο περιστατικό βιασμού ανήλικης, πώς «λύγισε» η 14χρονη και μίλησε

Καταγγελία 14χρονης για βιασμό από δύο άνδρες στη Λέσβο. Με τι την απειλούσαν. Πώς αντέδρασε το μικρό κορίτσι.

Λέσβος

 

Σοκάρει η νέα καταγγελία 14χρονης για βιασμό από δύο νεαρούς άνδρες στο νησί της Λέσβου, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως οι δυο δράστες την απειλούσαν ότι θα ανέβαζαν βίντεο από την αποτρόπαια πράξη στο διαδίκτυο.

Οι δράστες, 21 και 22 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι και κάποια στιγμή το έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να πάνε μια βόλτα, οδηγώντας την σε μια ερημική αποθήκη, όπου και τη βίασαν. Το περιστατικό φέρεται να έγινε μετά τις 20 Αυγούστου.

Μάλιστα, είχαν το θράσος να μαγνητοσκοπήσουν την αποτρόπαια πράξη τους και να ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια την εκβίαζαν με αποτέλεσμα το παιδί να ενημερώσει τους γονείς της στις 8 Οκτωβρίου και στη συνέχεια στις 12 Οκτωβρίου κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Το κορίτσι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας την Πέμπτη και εισήχθη στο Βοστάνειο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Αυτός είναι και ο λόγος που η 14χρονη λύγισε και αποκάλυψε τα πάντα.

Με εντολή του εισαγγελέα το κορίτσι θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να εξακριβωθεί, αν υπέστη κακοποίηση και σε ποιο βαθμό.

Σύμφωνα με το «Νησί» που έφερε στη δημοσιότητα το θέμα η υπόθεση έχει ήδη παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από την Αστυνομία.

Οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου. Ο Εισαγγελέας αναμένεται να κάνει αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού προκειμένου στη συνέχεια να αποφανθεί αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για το 14χρονο κορίτσι είχε ενημερωθεί το Χαμόγελο του Παιδιού για την υπόθεση πριν από δύο εβδομάδες.

 

 

Διαβάστε επίσης

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ποια η τιμή εκκίνησης, ξεκινά την Τρίτη η διάθεση

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία και έρχονται βροχές, η πρόγνωση μέχρι την Παρασκευή 18/10

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα πρώτα μηνύματα για τη άνετη νίκη Ανδρουλάκη κατά Δούκα

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τη μάχη της Αχαΐας κέρδισε ο Νίκος Ανδρουλάκης – Πώς ψήφισαν ανά Δήμο

Εκανε τη δουλειά η Εθνική με την Ιρλανδία και τώρα Αγγλία HIGHLIGHTS