Η Coffee Island ενεργός υποστηρικτής του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας 2024 «Φάνης Τσιμιγκάτος»

Coffee

Με επιτυχία και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας 2024 «Φάνης Τσιμιγκάτος», με την Coffee Island να δίνει δυναμικά το παρών με την ενέργεια των ανθρώπων της. Το βράδυ του Σαββάτου περισσότεροι από 3.500 δρομείς γέμισαν τους δρόμους της Πάτρας, σε ένα δρομικό γεγονός που πλέον αποτελεί ορόσημο για τη Δυτική Ελλάδα.

Η διοργάνωση αποτέλεσε μια δυναμική γιορτή του αθλητισμού και της συλλογικής δράσης, αναδεικνύοντας τις αξίες της άμιλλας και της επιμονής. Ο αγώνας, που έχει καθιερωθεί ως αθλητικός θεσμός της αχαϊκής πρωτεύουσας, αποτέλεσε ακόμη μια ευκαιρία να αναδειχθεί η Πάτρα ως πόλος έλξης για τον αθλητικό τουρισμό.

Με χαμόγελα και ενέργεια, οι άνθρωποι της Coffee Island συμμετείχαν στον αγώνα βιώνοντας μία αθλητική εμπειρία και δίνοντας το δικό τους μήνυμα για ευεξία, χαρά και ομαδικότητα, αξίες που βρίσκονται στην καρδιά της Coffee Island.

Στο πλαίσιο του προγράμματος βιώσιμης ανάπτυξης, η Coffee Island στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από δράσεις που ενδυναμώνουν την υγεία και την ποιότητα ζωής. Με 25 χρόνια ιστορίας, συνεχίζει να ενώνει ανθρώπους, να προσφέρει νέες εμπειρίες και να αφήνει το αποτύπωμά της σε κάθε θετική αλλαγή.

Coffee Island: 25 χρόνια στα χέρια σας!

Coffee

Σχετικά με την Coffee Island

Ξεκινώντας πριν από 25 χρόνια από την Πάτρα με όραμα να κατακτήσει τον κόσμο του καφέ, σήμερα η Coffee Island είναι μια παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων με αφοσίωση όχι μόνο στον καφέ, αλλά και σε κάθε ιδέα που κάνει την καθημερινότητα μας πιο όμορφη, βιώσιμη και ποιοτική.

Με  περισσότερα από 500 καταστήματα σε 50 νομούς και 92 πόλεις της Ελλάδας, καθώς και 58 σημεία στο εξωτερικό (Κύπρος, Λονδίνο, Ελβετία, Ρουμανία, Ισπανία, Καναδάς, Αίγυπτος, Ντουμπάι, Βουλγαρία & Χονγκ – Κονγκ), σε 4 ηπείρους, η Coffee Island συνδυάζει την επιχειρηματική της ανάπτυξη με την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών. Μέσω της Direct Trade συνεργασίας με παραγωγούς καφέ, επεξεργάζεται 1.400 τόνους καφέ ετησίως στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.

Απασχολεί πάνω από 220 εργαζόμενους και συνεργάζεται με περισσότερους από 513 επιχειρηματίες μέσω δικαιόχρησης, ενώ στο δίκτυό της απασχολούνται πάνω από 3.500 εκπαιδευμένοι barista και διανομείς, στηρίζοντας περισσότερες από 4.000 οικογένειες. Με συνεργασία με 817 ελληνικές προμηθευτικές εταιρίες, συμβάλλει ενεργά στην ελληνική οικονομία.

Η Coffee Island είναι προσηλωμένη στις αρχές ESG (Περιβάλλον, Κοινωνία, Προϊόν), με δέσμευση στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη βελτίωση της κοινωνικής ευημερίας.