Ρεάλ Παναθηναϊκός: Το κανάλι του αγώνα μπάσκετ

Ρεάλ Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε σοκαριστική ήττα από την Παρί, όμως δεν έχει χρόνο να μείνει σε όσα έγιναν στο Παρίσι και πρέπει γρήγορα να ανασυνταχθεί, αφού ακολουθεί σπουδαίο ντέρμπι για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται στη Μαδρίτη, από την Ρεάλ, στο ματς που τραβάει τη προσοχή της 4ης αγωνιστικής. Να σημειωθεί πως ούτε η «Βασίλισσα» έχει ξεκινήσει καλά και χθες γνώρισε την ήττα από την Μπασκόνια.

Ο «επτάστερος» έκανε τη πρώτη του ευρωπαϊκή ήττα για φέτος και χρειάζεται γρήγορη ανασύνταξη, αφού η Euroleague και το πρόγραμμα είναι αμείληκτο. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από τη νεοφώτιστη στη διοργάνωση, Παρί, μέσα στο Παρίσι, με 84 – 80. Οι Γάλλοι μπορεί να μην είναι η πιο ποιοτική ομάδα, αλλά έβγαλαν σπουδαία ενέργεια και δυναμική στο παρκέ και μέχρι τώρα δυσκολεύουν όποιον έχουν βρει απέναντι τους.

Ο Αταμάν μετά το ματς στο Παρίσι σχολίασε: «Έκαναν ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι. Έτρεχαν με την μπάλα και σούταραν μόλις στα 5-6 δευτερόλεπτα. Και αμυντικά ήταν πολύ επιθετικοί. Δεν έχω δει και δεν μπορώ να πω για τις φάσεις, αλλά οι παίκτες μου είχαν πολλά παράπονα. Ήταν κάτι ασυνήθιστο. Μετά από τόσα χρόνια πρώτη φορά το βλέπω αυτό στην EuroLeague».

Δείτε ακόμα: ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Πού και πότε θα δείτε το ματς

Από την άλλη οι Μαδριλένοι δεν έχουν καταφέρει να βρουν ρυθμό και έχουν ξεκινήσει τη σεζόν στη Euroleague με 1-2 ρεκόρ. Έχουν κερδίσει μόνο τη Παρτίζαν, ενώ προέρχονται από την ήττα από τη Μπασκόνια με 76-72.

Συνεπώς και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα και το μεταξύ τους ματς γίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Δείτε ακόμα: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Πού και πότε θα δείτε το ματς

Ρεάλ-Παναθηναϊκός: To κανάλι και η ώρα

Η επανάληψη του περσινού τελικού της Euroleague είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αποκλειστικά από το NovaSports Prime.