Θανόπουλος για Απόλλωνα: «Ελάτε στο γήπεδο, σας περιμένουμε»

Θανόπουλος

Με «δύο λόγια» είπε όλα όσα έπρεπε ο εκ των αρχηγών του Απόλλωνα, Γιάννης Θανόπουλος, σε μίνι-βίντεο που ανέβασαν οι «μελανόλευκοι» ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου με τον Χολαργό. Απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στους φιλάθλους της ομάδας τονίζοντας: «Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο. Θέλουμε να μας βοηθήσετε για να φτάσουμε στη νίκη».

Παράλληλα χθες ανακοινώθηκε από τους «μελανόλευκους» ότι σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Χολαργό, τα οποία κοστίζουν 10 και 5 ευρώ.

Αναλυτικά, τα εισιτήρια των 10 ευρώ αφορούν σε θέσεις την κερκίδα Α και εισιτήρια των 5 ευρώ σε θέσεις στις κερκίδες Β, Γ, Δ.

Οι ενδιαφέρονται μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία του Συλλόγου στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα καθημερινά 10.00-15.00 (πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610643712) και από το κατάστημα Οπτικών Φ. Καμίσης (πλατεία Γεωργίου, ώρες καταστημάτων).

Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω πλατφόρμας που λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.more.com.