Πάτρα: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο ΙΚΕΑ – Τα εγκαίνια και τι θα περιλαμβάνει το Top Parks

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος ΙΚΕΑ Πάτρα θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 8.00 π.μ. στο Εμπορικό Πάρκο Top Parks Πάτρα, στην Ακτή Δυμαίων.

ΙΚΕΑ

Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το νέο εμπορικό πάρκο του ΙΚΕΑ στην Πάτρα, που θα φέρει την επωνυμία Top Parks. Οι εργασίες κατασκευής ολοκληρώνονται και αυτές τις ημέρες γίνονται οι τελικές παρεμβάσεις αισθητικής διαμόρφωσης και διαρρύθμισης στην Ακτή Δυμαίων, απέναντι από το Νότιο Λιμάνι.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος ΙΚΕΑ Πάτρα θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 8.00 π.μ. στο Εμπορικό Πάρκο Top Parks Πάτρα, στην Ακτή Δυμαίων.

Με την ολοκλήρωση του έργου, η Πάτρα θα φιλοξενεί το μοναδικό σύγχρονο εμπορικό πάρκο χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος στην Πελοπόννησο. Σε ιδανική θέση δίπλα στο νέο λιμάνι της Πάτρας και σε άμεση γειτνίαση με το κέντρο της πόλης, το πάρκο εκτείνεται σε οικόπεδο 21.500 τ.μ. και διαθέτει εμπορικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 15.200τ.μ και αποθηκευτικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 2.600τ.μ.

Στο νέο εμπορικό πάρκο, εκτός από το νέο κατάστημα IKEA που θα κυριαρχεί, θα λειτουργήσουν εκτός των άλλων Κωτσόβολος, καταστήματα των πολωνικών αλυσίδων Pepco και Sinsay, το πρώτο κατάστημα της γαλλικής αλυσίδας Kiabi στην Ελλάδα, και κατάστημα KFC.

 

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος Αιγιώτης «πορτιέρης» που είχε πυροβολήσει τον Πάνο Καλλίτση

Καλάβρυτα: Πώς έγινε το το τροχαίο με την ανατροπή λεωφορείου του ΚΤΕΛ

Χρυσοχοΐδης από Πάτρα: Τι δήλωσε για ελλείψεις προσωπικού και Αστυνομικό Μέγαρο, γιατί ακυρώθηκε η συνάντηση με Πελετίδη ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Χαμάς: Ποιος θα αναλάβει τα ηνία μετά την εξόντωση του Σινουάρ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας, έως τα 8 μποφόρ θα φτάσουν οι άνεμοι, πού θα βρέξει