Αυξήθηκαν κατά 4,2% οι αφίξεις σε τουριστικά καταλύματα τον Αύγουστο
Οι αφίξεις ανήλθαν σε 6.988.715 και οι διανυκτερεύσεις σε 32.810.019 τον Αύγουστο στα τουριστικά καταλύματα της χώρας
Αύξηση κατά 4,2% σημείωσαν οι αφίξεις και 3,5% οι διανυκτερεύσεις σε τουριστικά καταλύματα φέτος τον Αύγουστο, συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο το 2023.
Συγκεκριμένα, οι αφίξεις ανήλθαν σε 6.988.715 και οι διανυκτερεύσεις σε 32.810.019 τον Αύγουστο στα τουριστικά καταλύματα της χώρας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, παρατηρήθηκε αύξηση 4,8% στις αφίξεις και 3,9% στις διανυκτερεύσεις των αλλοδαπών. Αντίστοιχα για τους ημεδαπούς, παρατηρήθηκε αύξηση στις αφίξεις και στις διανυκτερεύσεις κατά 2,3% και 1,9%, αντίστοιχα.
Μεγαλύτερη συμβολή στις αφίξεις και στις διανυκτερεύσεις στο σύνολο των καταλυμάτων, παρατηρήθηκε από τους αλλοδαπούς με 76,8% και 83,9%, αντίστοιχα. Ενώ, η μέση συνολική διανυκτέρευση ανήλθε σε 4,7 ημέρες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να μειώσετε την αρτηριακή πίεση με καθίσματα στον τοίχο
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
«Ανακάλεσμα – Προσκλητήριο Πεσόντων Αιγιαλέων Ηρώων στο Έπος του ’40-’43» στο Μουσείο «Ανδρέας Λόντος»
Τεχνικός αναπαρήγαγε το φαινόμενο αλλαγής χρώματος ρωμαϊκού γυάλινου αριστουργήματος 1.600 ετών
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
