Το φύγε εσύ έλα εσύ στους πάγκους της Super League 2

Η «εμπλοκή» της Παναχαϊκής και οι πρώην που άλλαξαν ομάδα

Super League 2

Συνολικά 8 ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή στο ξεκίνημα της σεζόν στον θαυμαστό κόσμο της Super League 2. Μάλιστα η πρώτη αλλαγή έγινε πριν καν την έναρξη του πρωταθλήματος όταν στην ΑΕ Λάρισας αποφάσισαν να αντικαταστήσουν με τον Αλέκο Βοσνιάδη τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται να δικαιώνονται, αφού η ΑΕ Λάρισας είναι αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας έπειτα από 5 αγωνιστικές με 13 βαθμούς, τέσσερις νίκες-μία ισοπαλία και 14-5 τέρματα.

Μετά τον Δερμιτζάκη άλλοι 7 προπονητές έχασαν τη θέση τους, αλλά οι δύο από αυτούς που έχουν εργαστεί στο παρελθόν στην Παναχαϊκή, ήδη βρήκαν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους. Συγκεκριμένα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αποχώρησε από τον Ηρακλή και αντικατάστησε τον Δημήτρη Σπανό στα Χανιά. Ο τελευταίος αντικατέστησε στην Καλαμάτα τον Νίκο Ανααστόπουλο, ενώ την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ανέλαβε ο Θανάσης Στάικος.

Ακόμη στον Διαγόρα ο Τόλης Τερζής αντικατέστησε τον Θωμά Γράφα, που πήγε στην Ηλιούπολη αντί του Σάκη Παπαβασιλείου.
Τέλος ο Σούλης Παπαδόπουλος διαδέχτηκε στον πάγκο της Παναχαϊκής τον Γιάννη Τάτση, ενώ παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ρενέ Προμς, που ανέλαβε την Γκράτσερ (ουραγός στη Α’ Κατηγορία Αυστρίας).