Ελλάς, Ευρώπη, Ολυμπιακός! 1-0 στο Μάλμε ΒΙΝΤΕΟ

Ελλάς

Ο Ολυμπιακός νίκησε στη Σουηδία τη Μάλμε 1-0 μετά από μεστή εμφάνιση, σκόρερ τον Ελ Κααμπί και χαμένο πέναλτι από τον Μαροκινό άσο.

Το “χρυσό” γκολ πέτυχε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 30ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του φανταστικού Ζέλσον Μαρτίνς. Οι ερυθρόλευκοι είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο δεν άφησαν τη Μάλμε να αντιδράσει ουσιαστικά. Ο Ολυμπιακός έχασε και πέναλτι στο 83′ με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.




ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ




Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, η Μάλμε έβαλε κόσμο στην περιοχή του Ολυμπιακού, όμως δεν μπόρεσε να κάνει “ζημιά” στην ελληνική ομάδα, η οποία πανηγύρισε ένα υπερπολύτιμο διπλό.

  • ΜΑΛΜΕ: Ντάλιν, Στρίγκερ, Ρέσλερ, Γιάνσον, Μπουσανέγιο, Γιόνσεν (70′ Ρόζενγκρεν), Πένα, Άλι (70′ Μπεργκ), Λουκίλι (60′ Κρίστιανσεν), Μπόλιν, Μπούτχαϊμ (61′ Ρικς)
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα (11′ Πιρόλα – 76′ Γκαρθία), Έσε, Μουζακίτης (79′ Κωστούλας), Τσικίνιο, Μαρτίνς (86′ Μασούρας), Ροντινέι, Ελ Κααμπί (86′ Στάμενιτς)

Στην επόμενη αγωνιστική της League Phase του Europa League ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τη Ρέιντζερς στις 7 Νοεμβρίου (19:45).

Με στοιχεία από το sport24.gr