Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της 4ης Μαραθώνιας Λαμπαδηδρομίας

Από τις 08:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί σταδιακή, τμηματική και προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην Αθήνα.

Τροχαία

Τίθενται σε ισχύ αύριο, Κυριακή 27 Οκτωβρίου, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, λόγω διεξαγωγής της 4ης Μαραθώνιας Λαμπαδηδρομίας για τη διάδοση της Ευγενούς Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και της Μεταμόσχευσης «ΙΑΣΩΝ 23».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συγκεκριμένα από τις 08:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί σταδιακή, τμηματική και προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Μαραθώνα, των οδικών αξόνων διέλευσης της λαμπαδηδρομίας, ως εξής:

Εκκίνηση: Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) – Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου – Λεωφόρος Βασ. Σοφίας – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Λεωφόρος Μεσογείων – Λεωφόρος Μαραθώνος – Τερματισμός: Δημοτικό Στάδιο Μαραθώνα.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους.

Διαβάστε επίσης:

 

Πάτρα: Ξεκινά η λειτουργία PET-Scan στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» – Ενα οκτάλεπτο που σώζει ανθρώπους…

Πάτρα: Κάτι… βρομάει στην Ηφαίστου! Βγήκαν τα ποντίκια σε κοινή θέα ΦΩΤΟ

Τέλος η ευελιξία στο ρεύμα: Από το 2025 θα υποχρεωτικά τα «πράσινα» τιμολόγια, με κυβερνητική απόφαση τελειώνουν τα «μπλε»

Τιμολόγια ρεύματος: Πέφτουν τον Νοέμβριο, αλλά παραμένουν υψηλότερα από την Άνοιξη

Τέλη κυκλοφορίας 2025: Πότε θα αναρτηθούν, οι αλλαγές που έρχονται στα πρόστιμα