Ο Αίολος Αγυιάς ήττα στη Νέα Κηφισιά (76-62)

Την ήττα από τη Νέα Κηφισιά, εκτός έδρας, γνώρισε ο Αίολος Αγυιάς για την 4η αγωνιστική της National League 1.

Αίολος Αγυιάς Ο Αίολος Αγυιάς γνώρισε εκτός έδρας ήττα από τη Νέα Κηφισιά

Ο Αίολος Αγυιάς επιστρέφει με ήττα από την Αττική, καθώς δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της National League 1. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου ηττήθηκε με 76-62, γνωρίζοντας έτσι την πρώτη φετινή απώλεια στα παιχνίδια μακριά από την Πάτρα.

Διαιτητές: Γεράνιος-Μαυρέλης-Τσουρή. Τα 10λεπτα: 18-16, 35-35 (ημ.), 54-50, 76-62.

ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΆ (Λαδικός): Θανάσσαινας, Σκούρτης 20 (3), Χατζηνικόλας 15, Καρυστινός, Παπανικολάου 11 (3), Μανούσος 10, Μοίρας 12 (2), Στασινόπουλος 2, Γκανιτσάνι-Νιρέντα, Μιχαλάκης, Πελέκης, Μέλιος 6.
ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Παπαδημητρίου): Χατζόπουλος 9, Χονδρόπουλος 7 (1), Μαντίκος 4, Νιφόρας 4, Σίψας, Φραντζής 8 (2), Κ. Αθανασόπουλος, Μπαρδάκας 9, Οικονομίδης 10 (1), Χριστοφοράτος, Στόλλας, Οικονομόπουλος 11 (1).

Ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς Ανδρέας Παπαδημητρίου δήλωσε τα εξής αμέσως μετά το παιχνίδι: «Για τρία 10λεπτα ήταν ντέρμπι το παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ ως προς το προβάδισμα. Στο τέταρτο, όμως, 10λεπτο πολλές κακές επιλογές στην επίθεση και η ευστοχία του αντιπάλου από το τρίποντο, έκριναν τον νικητή. Σίγουρα μας ενοχλεί η διαφορά που πήρε η Κηφισιά στο τέλος γιατί δεν αντικατοπτρίζει το παιχνίδι. Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα αυτήν την εβδομάδα για να κερδίσουμε τον Ηλυσιακό. Είναι μία ήττα που με ενοχλεί, ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήρθε. Θα πρέπει οι παίκτες να βελτιώσουν την εικόνα τους αισθητά. Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε».