Oπαδική βία στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Αν δεν φορούσα κράνος δεν ξέρω πως θα είχε εξελιχθεί»

Συγκλονίζουν οι δύο άνδρες -πατέρας και γιος- που έπεσαν θύματα οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια

Σοκάρουν οι περιγραφές του πατέρα με τον γιο του που έπεσαν θύματα οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ από χούλιγκανς, την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους μετά το τέλος του ευρωπαϊκού αγώνα του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

«Την ώρα που σταματήσαμε στο φανάρι έρχεται κάποιος από πίσω με πάρα πολύ δύναμη, με τραβάει από το κασκόλ και με ρίχνει κάτω. Μου λέει “φέρε το κασκόλ”. Έπεσα κάτω και μου έριξε μια στον μηρό. “Τι κάνεις του λέει ο μικρός”. Φύγανε αυτοί οι δύο, δεν προλάβαμε να πάμε λίγο πιο κάτω βγήκαν 8 άτομα στον γιο μου, τον ρίξανε κάτω, του λένε “ρε … θα σε … για την ψυχή του Μιχάλη (σ.σ. αναφορά στον Μιχάλη Κατσούρη)», είπε ο πατέρας στην κάμερα του Star.

«Με ρίξανε κάτω, μου βγάλανε το μπουφάν, μου έβγαλαν την μπλούζα από μέσα και άρχισαν να με βαράνε με κλοτσιές έξι άτομα στο κεφάλι, πάλι καλά είχα το κράνος γιατί δεν ξέρω πως θα είχε εξελιχθεί», είπε ο γιος που δέχθηκε την άνανδρη επίθεση.

Διαβάστε επίσης:

 

Πάτρα: Ξεκινά η λειτουργία PET-Scan στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» – Ενα οκτάλεπτο που σώζει ανθρώπους…

Πάτρα: Κάτι… βρομάει στην Ηφαίστου! Βγήκαν τα ποντίκια σε κοινή θέα ΦΩΤΟ

Τέλος η ευελιξία στο ρεύμα: Από το 2025 θα υποχρεωτικά τα «πράσινα» τιμολόγια, με κυβερνητική απόφαση τελειώνουν τα «μπλε»

Τιμολόγια ρεύματος: Πέφτουν τον Νοέμβριο, αλλά παραμένουν υψηλότερα από την Άνοιξη

Τέλη κυκλοφορίας 2025: Πότε θα αναρτηθούν, οι αλλαγές που έρχονται στα πρόστιμα