Επίδομα θέρμανσης: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, πότε καταβάλλονται τα χρήματα
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη ένα μέρος του επιδόματος θα δοθεί ως προκαταβολή, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, σε αυτούς που είχαν πάρει επίδομα θέρμανσης πέρυσι. Οι νέοι δικαιούχοι θα λάβουν το επίδομα μέχρι το τέλος του χρόνου.
Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου θα έχει ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη.
Όπως εξήγησε, ένα μέρος του επιδόματος θα δοθεί ως προκαταβολή, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, σε αυτούς που είχαν πάρει επίδομα θέρμανσης πέρυσι.
Θα λάβουν αρχικά το σύνολο του επιδόματος που έλαβαν πέρυσι, και αν τα τιμολόγιά τους είναι μεγαλύτερα θα πάρουν το υπόλοιπο μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα λάβουν το επίδομα και οι καινούργιοι δικαιούχοι.
Παράλληλα ο αναπληρωτής υπουργός ξεκαθάρισε ότι ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στα καύσιμα δεν μπορεί να μειωθεί λόγω του ελλείμματος 7,3%.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τριχόπτωση: Η βιταμίνη που λείπει από τον οργανισμό σου και σώζει τα μαλλιά
Οι νέες θήκες της Samsung για Galaxy Z Flip8, Z Fold8 και Fold8 Ultra
Το Τεχνικό Τμήμα της COSMOTE / Telekom Αχαΐας προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στην «Κιβωτό της Αγάπης» ΦΩΤΟ
Πώς να διαχειρίζεστε το κεφάλαιό σας στο online στοίχημα
Galaxy Unpacked Ιουλίου 2026: Όλα όσα αποκάλυψε η Samsung
Τιμητική διάκριση στον Ν. Φαρμάκη στη Δίβρη και αυτοψία στα έργα πρόσβασης προς τη Μονή Χρυσοπηγής ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ
Μωβ «θησαυρός» υγείας: Το λαχανικό που πρέπει να βάλεις αμέσως στη διατροφή σου
Λάκης Λαζόπουλος: «Οδηγούμαστε στη Μυκονοποίηση της Πάρου»
