Αμφιλοχία: Αυτοκίνητο εντοπίστηκε στη θάλασσα, αγωνία για τον οδηγό
Αγωνία για την τύχη του οδηγού
Tραγωδία στην Αμφιλοχία όπου αυτοκίνητο εντοπίστηκε στη θάλασσα τα ξημερώματα, στο πρώτο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αμφιλοχίας-Άρτας.
Το δυστύχημα σύμφωνα με πληροφορίες του e-maistros.gr εκτυλίχθηκε γύρω στις 4 το πρωί, όταν ο 27χρονος οδηγός φέρεται να έδωσε το τελευταίο στίγμα ζωής του, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρχές για τον εντοπισμό του.
Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στο σημείο όπου το αυτοκίνητο εντοπίστηκε βυθισμένο.
Στο σημείο κλήθηκε και επαγγελματίας δύτης, ο οποίος ανέλαβε να δέσει το όχημα ώστε να ανασυρθεί από τον βυθό. Ωστόσο, η αγωνία παραμένει για την τύχη του οδηγού, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν βρίσκεται μέσα στο όχημα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Φορτίζετε το κινητό με τον φορτιστή του laptop; Να τι πραγματικά συμβαίνει
Δημοτικό πανηγύρι με Καψάλη στην Ακολη ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
ChatGPT: Δωρεάν πλέον λειτουργία που μέχρι χθες πλήρωναν οι συνδρομητές
Αρχαία και σύγχρονη Τέχνη στο Μουσείο Πατρών υπό το φως του φεγγαριού
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Apple M6 vs M5: Οι πραγματικές διαφορές του πρώτου επεξεργαστή 2 νανομέτρων
