Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απαντά για το αν θα βρίσκεται στο επόμενο GNTM ΒΙΝΤΕΟ
Η αντίδραση σε ερώτηση για τη Χριστοπούλου.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει στον διαγωνισμό μοντέλων, αλλά και για τη διαμάχη της με την Έλενα Χριστοπούλου.
Το γνωστό μοντέλο δεν ξεκαθάρισε αν θα συμμετάσχει στον νέο κύκλο του «GNTM», ενώ όσον αφορά στην πρώην μάνατζέρ της αρκέστηκε να σχολιάσει πως, ό,τι ήταν να πει, το έχει πει.
Δείτε το βίντεο
Αρχικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε ότι το «GNTM» είναι ένα πρότζεκτ που βοηθάει πολύ τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ. Ωστόσο, δεν ξεκαθάρισε αν θα είναι στον νέο κύκλο. [Πιο αναλυτικά, δήλωσε: «Θα περιμένετε να δείτε διάφορα πράγματα φέτος. Για το ”GNTM” έχουμε λίγο χρόνο ακόμα. Να είναι καλά το παιχνίδι, που στην πραγματικότητα είναι show. Είναι ένα show που βοηθάει πάρα πολύ τα νέα παιδιά. Εύχομαι πραγματικά αν γίνει, να πάει καλά, να έρθουν νέα πρόσωπα, ξέρω ότι υπάρχει τεράστια ανυπομονησία και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Το αν θα είμαι εγώ στο GNTM θα το δούμε».
Σύμφωνα με το protothema, όταν το μοντέλο ρωτήθηκε για τη διαμάχη του με την Έλενα Χριστοπούλου, δεν θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά. «Ό,τι ήταν να πω γι’ αυτό, το έχω πει. Ευχαριστώ πολύ», αρκέστηκε να πει.
Υπενθυμίζεται, ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της πρώην μάνατζέρ της, Έλενας Χριστοπούλου, σηματοδοτώντας την κλιμάκωση της έντασης στη σχέση τους. Η άλλοτε στενή φιλία και επαγγελματική συνεργασία τους, που είχε περιγραφεί ως «οικογενειακή» από τις ίδιες, έχει μετατραπεί σε δικαστική διαμάχη. Το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε αρχικά να συζητήσει το ζήτημα με τη μάνατζέρ της, χωρίς να επιτευχθεί λύση. Στη συνέχεια, κατέθεσε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας την επίδειξη όλων των εγγράφων και συμβάσεων που υπογράφηκαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Η ημερομηνία επίδειξης των εγγράφων ορίστηκε για τις αρχές του 2025.
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Δράστης δολοφονίας συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης
Μεγάλη απάτη στον ΟΗΕ με πρωταγωνίστρια ελληνίδα υπάλληλο
Ορκωμοσία Τραμπ: Τι απαντά ο Ελον Μασκ μετά τον σάλο για το «Ναζιστικό χαιρετισμό» ΒΙΝΤΕΟ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νομίζετε ότι το κατεψυγμένο κοτόπουλο δεν χαλάει; Δείτε τι λένε οι ειδικοί
BMW i4 Convertible: Γιατί το κορυφαίο ηλεκτρικό cabrio αξίζει την αναμονή μέχρι το 2028
36ο Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας: Η Κάρμεν Ρούγγερη παρουσιάζει την «Πολυάννα»
Τι ώρα πρέπει να τρώτε για να προστατεύσετε τη μνήμη σας; Η απάντηση των ειδικών
Νέες διαρροές για το OnePlus 16: Κορυφαία χαρακτηριστικά για ένα συρρικνωμένο κοινό
Blue Achaia Forum 2026: Η θάλασσα στο επίκεντρο της ανάπτυξης στη Δυτική Ελλάδα
Χάλασε εκτός εγγύησης; Ο νέος νόμος της ΕΕ που υποχρεώνει τις εταιρείες να σας το φτιάξουν
Στο Πανεπιστήμιο Πατρών η συνάντηση του Ευρωπαϊκού έργου BLUE TECH
