Κρήτη: 13χρονη έχασε τη ζωή της από σηψαιμία

Είχε διαγνωστεί με περιτονίτιδα. Υπέκυψε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Κρήτη

Σοκ στην Κρήτη, καθώς μια 13χρονη κατέληξε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/2) στο Νοσοκομείο Χανίων, εξαιτίας σοβαρής σηψαιμίας που προκλήθηκε από περιτονίτιδα.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Μπέα, το κορίτσι μεταφέρθηκε στα επείγοντα περίπου στις 10 το πρωί σε κρίσιμη κατάσταση. Άμεσα εισήχθη στο χειρουργείο, όμως παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές και, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η τραγική απώλεια της 13χρονης έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, ενώ αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια που οδήγησαν στην επιδείνωση της κατάστασής της.

 

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 60χρονος γιατρός, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, η στάση του Ιατρικού Συλλόγου

Αχαΐα: «Εκτροχιάστηκε» πάλι το τρένο, νέα παράταση για τον Οδοντωτό

Σεισμοί στις Κυκλάδες: Δέκα δονήσεις άνω των 3 Ρίχτερ μέσα σε μία ώρα – «Υπαρκτό το σενάριο για 6 Ρίχτερ»

Τέμπη: Αποκαλυπτικό το πόρισμα για τις εκρήξεις μετά τη σύγκρουση, οι τρεις φάσεις της φωτιάς ΦΩΤΟ

Μητσοτάκης για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Πιο αισιόδοξοι σήμερα, εμπιστευόμαστε τους επιστήμονες» ΒΙΝΤΕΟ

Αίγιο – Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ε. Ελευθεριώτης στην «Π»: «Βλέπει» Μπούρα για το μεταπτυχιακό