Εντοπίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε τη σύζυγο του Κωνσταντίνου Αργυρού
Το τροχαίο συνέβη τη στιγμή που η Αλεξάνδρα Νίκα, εκινείτο πεζή επί της Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι, την Κυριακή, με το οδηγό του αυτοκινήτου να εγκαταλείπει το σημείο.
![Εντοπίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε τη σύζυγο του Κωνσταντίνου Αργυρού Αλεξάνδρα Νίκα](https://pelop.gr/wp-content/uploads/2024/07/arguros-nika-873x432.avif)
Ο οδηγός της Bentley που την Κυριακή παρέσυρε και τραυμάτισε την Αλεξάνδρα Νίκα, σύζυγο του τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού, εντοπίστηκε.
Σύμφωνα με το Action 24, το πολυτελές όχημα ήταν μισθωσμένο με leasing, ενώ δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία για την υπόθεση.
Το τροχαίο συνέβη τη στιγμή που η Αλεξάνδρα Νίκα, εκινείτο πεζή επί της Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι,
Αυτόπτης μάρτυρας από το σημείο στην Πατριάρχου Ιωακείμ μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ANT1 το πρωί της Τρίτης.
«Αν δεν φρέναρε, θα τη σκότωνε τη γυναίκα. Ακούει δηλαδή το φρενάρισμα και γυρνάει. Ναι. Όπως πάει να στρίψει δεξιά, την παίρνει ανοιχτά τη στροφή και η γυναίκα με το φρενάρισμα που ακούει και στρίβει για αυτό την πέτυχε δηλαδή πλάγια και μπροστά. Άκουσα ένα θόρυβο, ένα φρενάρισμα ξαφνικά. Βλέπω ένα αυτοκίνητο που λογικά ανέβαινε από την Πατριάρχου Ιωακείμ και στρίβει δεξιά στην Λουκιανού. Ξαφνικά βλέπω μια κυρία να φωνάζει. Σοκαρίστηκε και ξαφνικά είδα κάποια άτομα, τα οποία λογικά βγήκαν να φωνάζουν στον οδηγό.
Ο οδηγός όμως δεν σταμάτησε να κάνει διάλογο και έφυγε. Εντάξει έκανε ελιγμό η γυναίκα και δεν έπεσε κάτω. Δεν είδα να κρατάει κάποιο παιδί, όχι. Τώρα αν και εγώ δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Δεν είδα ούτε παιδί, ούτε καρότσι», σημείωσε η αυτόπτης μάρτυρας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάτρα: Ο Καθηγητής Γυμνασίου, η καταγγελία για «ύποπτη χειρονομία» και η αντίδραση των μαθητών
Αποκάλυψη στην «Π»: Κανένα σχολείο στην Αιγιάλεια δεν έχει ελεγχθεί απο μηχανικούς εδώ και 20 χρόνια
Σιδηροδρομικό δυστύχημα Τέμπη: Τι κατέσχεσε η ΕΛΑΣ κατά την «έφοδο» στην εταιρεία φύλαξης
Διπλό φονικό στη Λάρισα: Τα θύματα της εν ψυχρώ εκτέλεσης
Το λιμάνι της Πάτρας έτοιμο να υποστηρίξει τις έρευνες για φυσικό αέριο σε Κρήτη και Ιόνιο
Αχαΐα – Κατολισθήσεις: Θέμα χρόνου οι διώξεις για τα καθυστερούμενα – Το Δασαρχείο ζήτησε παράταση!
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News