Μια «οικογένεια» ο Αίολος Αγυιάς έκοψε βασιλόπιτα και «βλέπει» Απόλλωνα

Ο Αίολος Αγυιάς έκοψε βασιλόπιτα σε «οικογενειακό» κλίμα

Αίολος Αγυιάς Ο Αίολος Αγυιάς, που ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι της National League 1 με τον Απόλλωνα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια «οικογενειακή» εκδήλωση.

Η Ανδρική ομάδα μπάσκετ του Αίολου Αγυιάς έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα σε μια όμορφη και «οικογενειακή» εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο κατάστημα «Ολα Ψήνονται» που βρίσκεται στην οδό Πατρών-Κλάους 30.

Με ανακοίνωσή του, ο Αίολος Αγυιάς ευχαρίστησε θερμά τον ιδιοκτήτη Γιάννη Ματσάγκο για τη φιλοξενία και το υπέροχο φαγητό του και φυσικά για τη στήριξη που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στον Οργανισμό, καθώς είναι ένας από τους χορηγούς της ομάδας.

Αίολος Αγυιάς Αίολος Αγυιάς

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο Αίολος Αγυιάς προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (17.00) με τον Απόλλωνα για τη National League 1. Η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παραταχθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας με στόχο την κατάκτηση της νίκης.