Κρήτη: Πήρε εξιτήριο ο 27χρονος που νοσηλευόταν με μηνιγγίτιδα

Ο νεαρός άνδρας βγήκε νικητής από την περιπέτεια της υγείας του και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του.

Κρήτη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο 27χρονος που είχε προσβληθεί με την μηνιγγίτιδα.

Σύμφωνα με το cretapost, ο νεαρός άνδρας βγήκε νικητής από την περιπέτεια της υγείας του και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του.

Όλα ξεκίνησαν στις 8 Φεβρουαρίου όταν ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με έντονο πονοκέφαλο και υψηλό πυρετό. Οι γιατροί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις έκριναν την άμεση διασωλήνωσή του και την εισαγωγή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Ωστόσο, δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι και έπειτα από αρκετές ώρες βρέθηκε η λύση με το να ανοίξει ένας κλειστός χώρος που βρισκόταν εκτός λειτουργίας για περισσότερο από ένα χρόνο. Η κατάσταση του 27χρονου ήταν εξ αρχής κρίσιμη ωστόσο η θεραπεία που του έκαναν οι γιατροί είχε αποτέλεσμα.

Μία βδομάδα μετά την εισαγωγή του στην ΜΕΘ ξεκίνησαν οι διαδικασίες αφύπνισής του και τελικά στα μέσα του Φλεβάρη έλαβε εξιτήριο από την Εντατική και μεταφέρθηκε στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως έδειξαν οι εξετάσεις, η μηνιγγίτιδα προκλήθηκε στον 27χρονο από πνευμονιόκοκκο.

Μάλιστα, μετά τις εξετάσεις οι γιατροί χορήγησαν προληπτικά φάρμακα στην οικογένειά του σε περίπτωση που είχαν κολλήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απεργία 28 Φεβρουάριου: Έτσι θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην Αθήνα – Γιατί θα σπάσει η απεργία για λίγες ώρες

Πώς έφτασαν σε συμφωνία Τραμπ-Ζελένσκι – Τα ορυκτά της Ουκρανίας και η ασφάλεια

Πάτρα: Καρναβάλι με το βλέμμα στα…Τέμπη για την ΕΛΑΣ, «κόβονται» άδειες και ρεπό Αστυνομικών, ο σχεδιασμός

Ο Οδοντωτός σε Βουλή, Περιφέρεια, Εισαγγελία! Εξελίσσεται σε διαρκή «βραχνά» το τρενάκι

«Κυνηγοί» ταλέντων στην Πάτρα – Προσλήψεις επιστημόνων με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Πάτρα: Δείτε πως η ΔΕΗ φέρνει τις οπτικές ίνες στα σπίτια χωρίς σκαψίματα