Αλέξης Κούγιας: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν το γνωστό ποινικολόγο, σήμερα το τελευταίο αντίο
Το ύστατο χαίρε στον Αλέξη Κούγια, που έφυγε σε ηλικία 74 ετών μετά νικημένος από τον καρκίνο.

Σήμερα, Τρίτη 4 Μαρτίου, οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 74 του χρόνια, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 12:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Το δικηγορικό γραφείο του εκλιπόντος θα παραμείνει κλειστό την ημέρα της κηδείας, ενώ η οικογένεια έχει ζητήσει, αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», είτε μέσω δωρεών στον χώρο της τελετής είτε με τραπεζική κατάθεση.
Βαρύ πένθος για τα παιδιά του
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια βιώνουν ανείπωτη θλίψη για την απώλειά του. Ο γιος του, σε ανάρτησή του στα social media, ευχαρίστησε όσους τους συμπαραστάθηκαν και μίλησε για τη συγκίνηση που ένιωσε βλέποντας τα αφιερώματα στη μνήμη του πατέρα του.
Συγκινητικό μήνυμα από την πρώην σύζυγό του
Η πρώην σύζυγός του, Εύη Βατίδου, αποχαιρέτησε δημόσια τον πατέρα των παιδιών της με ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα στα social media: «Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη. Η απουσία σου αφήνει ένα τεράστιο κενό, αλλά οι στιγμές που μοιραστήκαμε και το μεγαλύτερο δώρο που μου χάρισες, τα παιδιά μας, θα με συνοδεύουν για πάντα. Αντίο Αλέξη, καλό ταξίδι».
Διαβάστε επίσης
Τραμπ: Διακόπτει τη στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία
Καιρός: Συννεφιασμένη Τρίτη με μικρή πτώση της θερμοκρασίας, πού θα βρέξει, η πρόγνωση για την Πάτρα
Ερντογάν: Υπέρ της διατήρησης του θετικού κλίματος με την Ελλάδα
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News