Άγρια συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Δομοκού
Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της συμπλοκής και το εάν υπήρχε προηγούμενο μεταξύ των δύο κρατουμένων.

Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις φυλακές Δομοκού, όπου μια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων οδήγησε στον τραυματισμό ενός 55χρονου άνδρα, αλγερινής καταγωγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος δέχθηκε επίθεση από έναν 30χρονο συγκρατούμενό του, ο οποίος τον μαχαίρωσε με ένα αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα κομμάτι γυαλιού. Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Ο δράστης, ένας 30χρονος από τη Σομαλία, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της συμπλοκής και το εάν υπήρχε προηγούμενο μεταξύ των δύο κρατουμένων.
Πηγή: lamiareport
Διαβάστε επίσης
Καιρός: Ο Κολυδάς για τη μεγάλη αλλαγή – Που θα πέσει η θερμοκρασία από τους 27 στους 3 βαθμούς!
Πάτρα: Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές του κέντρου – Πότε θα αποκατασταθεί
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News