“Ξέσπασε στη φυλακή”: Οργή και βρισιές από την Πισπιρίγκου μετά την καταδίκη ΒΙΝΤΕΟ
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την επιστροφή της στη φυλακή μετά την καταδικαστική απόφαση. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγκρατούμενών της, ξέσπασε σε φωνές και οργή, αμφισβητώντας τη δικαστική απόφαση και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα αθωωθεί.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, επιστρέφοντας στο κελί της μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ξέσπασε σε οργή, χτυπώντας τοίχους και βρίζοντας, σύμφωνα με συγκρατούμενή της. «Όταν γύρισε στο κελί της, τα έσπασε όλα, χτυπούσε τοίχους, έβριζε τους δικαστές ότι τη δίκασαν άδικα για τα παιδιά της», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η ίδια φέρεται να δήλωσε πως η απόφαση του δικαστηρίου ήταν άδικη και ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να διεκδικεί την αθώωσή της. «Θα δείτε τώρα ποια είναι η κ. Πισπιρίγκου και τώρα που θα πάω στις άλλες φυλακές, εκεί θα δουν ποια είμαι εγώ», φέρεται να είπε, ενώ εκτόξευε ύβρεις και κατά των συγκρατούμενών της, οι οποίες, όπως ισχυρίζεται η πηγή, δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την καταδίκη της.
Η ίδια εμφανίστηκε να πιστεύει ότι θα καταφέρει να αποδείξει την αθωότητά της. «Εγώ περίμενα να πάω στο σπίτι μου και αυτοί με στέλνουν σε άλλες φυλακές; Θα βάλω τους καλύτερους δικηγόρους και θα γυρίσω στο σπίτι μου, θα αθωωθώ γιατί είμαι αθώα», φώναζε, σύμφωνα με τη μαρτυρία.
Συγκρατούμενή της, μιλώντας στην εκπομπή Super Katerina, ανέφερε πως η Πισπιρίγκου φροντίζει ιδιαίτερα την εμφάνισή της πριν από κάθε δικαστήριο, υπονοώντας ότι αυτό γινόταν για να την παρατηρεί ο πρώην σύζυγός της. «Φτιαχνόταν πριν πάει στο δικαστήριο, έφτιαχνε μαλλί, βαφόταν. Γιατί; Για να τη βλέπει ο σύζυγος; Για να δούμε τώρα, θα ξαναβάψει ρίζα, θα ξαναχτενιστεί εκεί που θα πάει;» σχολίασε με ειρωνικό ύφος.
Η μεταφορά της σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα φαίνεται πως αποτέλεσε ακόμα ένα σοκ για την ίδια, που δεν περίμενε ότι δεν θα επιστρέψει στο σπίτι της. Ωστόσο, η έντασή της δεν έδειξε να επηρεάζει το κλίμα μέσα στη φυλακή, καθώς, όπως τονίζουν συγκρατούμενές της, οι υπόλοιπες κρατούμενες δέχτηκαν την απόφαση του δικαστηρίου με ικανοποίηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καιρός: Συνέχεια της ψυχρής εισβολής, πόσο θα δείξουν τα θερμόμετρα, η πρόγνωση μέχρι τις 23/03
Αχαΐα: Χιόνια στα ορεινά, πως διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων ΒΙΝΤΕΟ
Απαγορευτικό απόπλου λόγω θυελλωδών ανέμων: Ποια δρομολόγια επηρεάζονται
Δυτική Ελλάδα: Στο παρά ένα του ανασχηματισμού γλύτωσε η επένδυση των 524 εκ. ευρώ
Τρεις απάτες σε μια ημέρα στην Πάτρα – Ποιες μεθόδους ακολούθησαν οι δράστες
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News