Βελόπουλος σε Δένδια: Θέλετε να φτιάξετε στρατό «η Αλίκη στο ναυτικό»;
Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Υπουργού Εθνικής Αμυνας μίλησε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για την ΕΔΕ κατά των ναυτών που έβριζαν την Τουρκία

Με αφορμή τα υβριστικά συνθήματα στην στρατιωτική παρέλαση από άγημα ανδρών του Πολεμικού Ναυτικού και τη διαταγή για ΕΔΕ από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε στον Υπουργό Εθνικής Αμυνας Νίκο Δένδια από το βήμα της Βουλής: «Επί δύο μέρες, αντί να ασχολούμαστε με την 25η Μαρτίου, ασχοληθήκαμε με ένα θέμα που πρόλαβε ο Δένδιας, από ό,τι έμαθα, ο μέγας πατριώτης, ο “μειωμένη επήρεια κύριος”, να αποτάξει τους δύο και να οδηγήσει και άλλους εκτός στρατεύματος.
Σε μια χώρα που έχει λειψανδρία, που παραιτούνται σωρηδόν αξιωματικοί και υπαξιωματικοί και δεν έχουμε στελέχη να επανδρώσουμε τα πλοία μας. Και πάει ο Δένδιας, ο δικός σας Δένδιας, ο ψευδοπατριώτης, τον οποίο προαλείφετε κάποιοι, 62 ή 72 βουλευτές, για νέο αρχηγό, να κάνει ένα στρατό τι; Η Αλίκη στο ναυτικό; Να λένε περνά-περνά η μέλισσα; Τι να λέει ο ελληνικός στρατός; Εμείς τους επιτρέπουμε να λένε περνά-περνά η μέλισσα αυτοί που αντιδρούν, ας επιτρέψουν στον ελληνικό στρατό να μιλάει για το φρόνημα και ότι η Κύπρος είναι ελληνική. Πού το πρόβλημα;».
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News