Πλεύρης: Αλλο να πηγαίνεις εκκλησία κι άλλο να πηγαίνεις σε ταβέρνα
Ο υπουργός Υγείας επισήμανε ότι για τις εκκλησίες ισχύει η υποχρεωτικότητα της μάσκας, η τήρηση των αποστάσεων και η υποχρέωση για δύο rapid test την εβδομάδα.
«Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν έχουν τιμωρητικό, αλλά προστατευτικό χαρακτήρα», υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης απαντώντας στην κριτική για την εξαίρεση των εκκλησιών.
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, η απόφαση αφορά όλους τους λατρευτικούς χώρους και όχι μόνο τις εκκλησίες, στις οποίες ούτως ή άλλως, ισχύει η υποχρεωτικότητα της μάσκας, η τήρηση των αποστάσεων και η υποχρέωση για δύο rapid test την εβδομάδα.
«Το να πηγαίνει κάποιος σε λατρευτικό χώρο, δεν είναι το ίδιο σαν να πηγαίνει σε ταβέρνα ή να αγοράσει παπούτσια», είπε ο Θάνος Πλεύρης για να συμπληρώσει ότι δεν μπορεί οι ανεμβολίαστοι να έχουν τις ίδιες ελευθερίες με τους εμβολιασμένους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Heart Aerospace: Πέταξε το μεγαλύτερο ηλεκτρικό αεροσκάφος που κατασκευάστηκε ποτέ
Υπαίθριος ο πανηγυρικός Αρχιερατικός εσπερινός στα Καλάβρυτα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Νέο λογότυπο Instagram: Η αλλαγή μιας δεκαετίας που διχάζει το κοινό
Αποθέωση για τον Stan στο 5th Ladonas River Party στη Λυκούρια Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Κάθε πότε πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό και γιατί είναι σωτήριο;
Απαγόρευση social media: Ανατροπή στη Γαλλία από το ανώτατο δικαστήριο
