Επίσκεψη Νετανιάχου στο βόρειο τμήμα της Γάζας , με το παλαιστινιακό ΥΠΕΞ καταδικάζει «την προκλητική εισβολή» του
«Η Χαμάς θα συνεχίσει να υφίσταται το ένα πλήγμα μετά το άλλο»

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου πραγματοποίησε χθες (15/4) επίσκεψη στη Λωρίδα της Γάζας και το υπουργείο Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής καταδίκασε σήμερα (16/4) «την προκλητική εισβολή» του.
Σε ανακοίνωση, το υπουργείο κρίνει ότι «η προκλητική εισβολή του Μπενιαμίν Νετανιάχου στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας και οι δηλώσεις που έκανε εκεί έχουν ως στόχο την παράταση και την επιδείνωση των γενοκτονικών εγκλημάτων».
Την Τρίτη, ο Νετανιάχου, σύμφωνα με το γραφείο του, επισκέφθηκε τα ισραηλινά στρατεύματα που έχουν αναπτυχθεί στο έδαφος αυτό, το οποίο έχει καταστραφεί από 18 μήνες πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς.
«Η Χαμάς θα συνεχίσει να υφίσταται το ένα πλήγμα μετά το άλλο», δήλωσε, σύμφωνα με το γραφείο του.
«Επιμένουμε να απελευθερώσουν τους ομήρους μας και επιμένουμε να επιτύχουμε όλους τους πολεμικούς μας στόχους», πρόσθεσε.
Παρά τη δίμηνη κατάπαυση του πυρός, ο ισραηλινός στρατός ξανάρχισε στις 18 Μαρτίου τις στρατιωτικές του επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας για να αναγκάσει τη Χαμάς να απελευθερώσει τους ομήρους οι οποίοι κρατούνται ακόμη στο έδαφος αυτό μετά την επίθεση του ισλαμιστικού κινήματος κατά του Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου 2023.
Διαβάστε επίσης
Καιρός: Ανεβαίνει από σήμερα η θερμοκρασία – Πού αναμένονται βροχές την Κυριακή του Πάσχα
Αναστάτωση τη νύχτα για αντικείμενο στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής
«Κυνήγι» ληξιπρόθεσμων οφειλών από την ΑΑΔΕ – Στόχος τα 3 δισ. ευρώ το 2025
Μεγάλη Τετάρτη: Η ημέρα της μετάνοιας και της συγχώρεσης
Πάτρα: Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά – Το Πασχαλινό ωράριο σήμερα Μεγάλη Τετάρτη
Σχέδιο υπογειοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής στην Πάτρα: Πολλαπλάσιο το κόστος του έργου
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News