Επίδομα Παιδιού Α21: Τέλος χρόνου για β’ δόση, πότε κλείνει η πλατφόρμα
Η διαδικασία διακόπτεται προσωρινά για την εκκαθάριση της δεύτερης δόσης του 2025

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων του επιδόματος παιδιού Α21 κλείνει προσωρινά σήμερα, Τετάρτη 30 Απριλίου, στις 18:00, όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΑ. Η παύση λειτουργίας είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της δεύτερης διμηνιαίας δόσης του 2025.
Μετά τη συγκεκριμένη ώρα, δεν θα είναι δυνατή η υποβολή νέων αιτήσεων έως ότου ολοκληρωθούν οι πληρωμές. Αμέσως μετά την καταβολή της δόσης στους δικαιούχους, η πλατφόρμα θα τεθεί ξανά σε λειτουργία.
Ο ΟΠΕΚΑ υπενθυμίζει στους πολίτες ότι για να θεωρείται έγκυρη μια αίτηση, πρέπει να έχει οριστικά υποβληθεί και εγκριθεί. Όσες αιτήσεις έχουν αποθηκευτεί προσωρινά δεν λαμβάνονται υπόψη κατά την πληρωμή.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με το επίδομα παιδιού και άλλα επιδόματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ.
Διαβάστε επίσης
Πάτρα: Ερευνα για τη φωτιά σε κατάστημα, τι «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία ΦΩΤΟ
Λεωφόρος Αθηνών: Ανατροπή νταλίκας, έκλεισε το ρεύμα προς Δαφνί ΦΩΤΟ
Πάτρα: Υπό διάλυση η Εθνολογική Εταιρεία – Με κουβάδες το Ιστορικό – Εθνολογικό Μουσείο
Εκτεθειμένη σε ξηρασίες και πλημμύρες η Δυτική Ελλάδα – Τα χρήσιμα συμπεράσματα ημερίδας
Στο ΚΑΤ ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος, ευλόγησε τον Μουγκοπέτρο ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News