Καραμανλής μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας για τα Τέμπη: «Βέβαιος για την αθωότητά μου – Είμαι στη διάθεση των αρχών»
Λίγες ώρες μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή για την τραγωδία των Τεμπών, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής δηλώνει έτοιμος να συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές, επαναλαμβάνοντας την πεποίθησή του πως δεν φέρει καμία ευθύνη.

Τη βεβαιότητά του ότι δεν φέρει καμία ποινική ευθύνη για την τραγωδία των Τεμπών εξέφρασε ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι η σχετική δικογραφία διαβιβάζεται στη Βουλή, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον πρώην υπουργό Χρήστο Σπίρτζη.
Όπως ανέφερε σε δήλωσή του, «σήμερα ανακοινώθηκε η διαβίβαση προς τη Βουλή της δικογραφίας για το δυστύχημα των Τεμπών. Ο Εφέτης Ανακριτής Λάρισας, χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών».
Ο ίδιος τόνισε: «Είμαι βέβαιος για την αθωότητά μου. Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν, είμαι στη διάθεση των αρχών, ώστε να λάμψει η αλήθεια».
Η δήλωση του Κώστα Καραμανλή
«Σήμερα ανακοινώθηκε η διαβίβαση προς τη Βουλή της δικογραφίας για το δυστύχημα των Τεμπών.
Ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών. Είμαι βέβαιος για την αθωότητά μου. Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν είμαι στη διάθεση των αρχών, ώστε να λάμψει η αλήθεια».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάτρα: Ερευνα για τη φωτιά σε κατάστημα, τι «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία ΦΩΤΟ
Λεωφόρος Αθηνών: Ανατροπή νταλίκας, έκλεισε το ρεύμα προς Δαφνί ΦΩΤΟ
Πάτρα: Υπό διάλυση η Εθνολογική Εταιρεία – Με κουβάδες το Ιστορικό – Εθνολογικό Μουσείο
Εκτεθειμένη σε ξηρασίες και πλημμύρες η Δυτική Ελλάδα – Τα χρήσιμα συμπεράσματα ημερίδας
Στο ΚΑΤ ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος, ευλόγησε τον Μουγκοπέτρο ΒΙΝΤΕΟ
Φρικτό τέλος για Ουκρανή δημοσιογράφο-“Της έβγαλαν τα μάτια” αποκαλύπτει ο Guardian
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News