Τραγωδία στο Ντράφι: Εργάτης σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία κατά τον καθαρισμό οικοπέδου

Ένα θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Ντράφι Πικερμίου, με έναν εργάτη να χάνει τη ζωή του από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια καθαρισμού οικοπέδου.

Ασθενοφόρο

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης 6 Μαΐου στο Ντράφι Πικερμίου, όταν ένας εργάτης έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας. Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 π.μ., στην οδό Φυγέας, κατά τη διάρκεια αποψίλωσης και καθαρισμού οικοπέδου από συνεργείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iRafina.gr, ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να μετακινήσει ένα καλώδιο που θεωρούσε απενεργοποιημένο. Ωστόσο, το καλώδιο ήταν υπό τάση, με αποτέλεσμα να υποστεί ισχυρό ηλεκτροσόκ και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά για να του προσφερθεί οποιαδήποτε βοήθεια, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Ο εργάτης, ελληνικής καταγωγής, ήταν μέλος του συνεργείου καθαρισμού που είχε αναλάβει τις εργασίες στο συγκεκριμένο οικόπεδο. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης

Η αξιολόγηση του Δημοσίου περνά στα χέρια των πολιτών, παρουσίαση του νέου συστήματος

RGC: Οι πολιτικοί αρχηγοί που θα δώσουν το παρών στο Αναπτυξιακό Συνέδριο

Ενοίκια και ιδιοκτήτες ακινήτων: Τα σενάρια για «κούρεμα» φόρων

Καιρός: Ζεστός Μάης με σκόνη και τοπικές μπόρες – Ποιες περιοχές επηρεάζονται περισσότερο, η πρόγνωση για την Πάτρα

Απίστευτες συμπεριφορές από εκπαιδευτικό στέλεχος της Αχαΐας: Μαθητές γονατίζουν με εντολή της γυμνασιάρχου

Πατρών-Πύργου: Μειώθηκαν στο μισό τα θανατηφόρα τροχαία – Τα κολονάκια σώζουν ζωές

ΒΙΝΤΕΟ φλέγεται για τρίτη ημέρα το Πορτ Σουδάν, θορυβημένος ο Γκουτέρες