Καταγγελία στο pelop.gr: Ανεξέλεγκτη η είσοδος στο Νοσοκομείο του Ρίου

«Στην κύρια είσοδο κανένας και μάλλον η θερμική κάμερα που κάποτε λειτουργούσε, δεν λειτουργεί. Ουδείς ελέγχει στην  είσοδο».

νοσοκομείο

Αναγνώστης του pelop.gr και της εφημερίδας «Πελοπόννησος» που το τελευταίο δίμηνο μετακινείται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, σε σημείωμα – καταγγελια επισημαίνει τα εξής:

«Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό με  υψηλού επιπέδου προσπάθειες και απόδοση στη δουλειά τους. Γεγονός και μπράβο τους!

Κανένας έλεγχος στους  εισερχόμενους. Στην κύρια είσοδο κανένας και μάλλον η θερμική κάμερα που κάποτε λειτουργούσε, δεν λειτουργεί. Ουδείς ελέγχει στην  είσοδο. Επιπλέον έχουν μπλοκάρει (με πλαστικά κουβαδάκια που έχουν εμφανιστεί για να τα χρησιμοποιούν οι καπνιστές !!!) και τις δύο εξόδους (κινδύνου) που υπάρχουν στο ισόγειο των δύο πτερύγων του ΠΓΝΠ και τις χρησιμοποιούν όλοι (και προσωπικό του νοσοκομείου) για να μπαινοβγαίνουν.

Δηλαδή το νοσοκομείο είναι δυνητικά χαμηλότερου κινδύνου μόλυνσης από ένα εστιατόριο;

Μάσκες φορούν όλοι, και προσωπικό και ασθενείς, αυτό φυσικά να το επισημάνω. Αλλά είχα την ”ατυχία” να περιμένω να με δει γιατρός πίσω από ασθενή στη σειρά που κόμπαζε ότι ήταν ανεμβολίαστος».