Τροχαία στην Αττική: Νεκρός 43χρονος, χαροπαλεύουν δυο ακόμα άτομα
Δυο τροχαία το ένα θανατηφόρο σε Παλλήνη και Πειραιά στην Αττική.
Οχι ένα άλλα δυο δύο πολύ σοβαρά τροχαία -το ένα μάλιστα θανατηφόρο- σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 31/07/2025 στην Αττική, με έναν 43χρονο να χάνει τη ζωή του και δύο άλλους άνδρες να δίνουν μάχη.
Στην πρώτη περίπτωση, όλα συνέβησαν στις 22:10 στη συμβολή των οδών Αγίου Αθανασίου και Λεωνίδου στην Παλλήνη, μετά τη σύγκρουση δύο μοτοσυκλετών πλαγιομετωπικά. Αν και η πρώτη εικόνα ήταν πως οι δύο αναβάτες (σ.σ. ηλικίας 61 και 43 ετών) μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματίες στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, νωρίς το πρωί έγινε γνωστό ότι ο 43χρονος έχει καταλήξει. Σε ό,τι αφορά τον 61χρονο, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Στη δεύτερη περίπτωση, η 60χρονη γυναίκα οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου χτύπησε και τραυμάτισε μία 31χρονη που επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα τη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Πύλης στον Πειραιά.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γενικό Κρατικό Νίκαιας», όπου νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Την προανάκριση ανέλαβε η τοπική Υποδιεύθυνση Τροχαίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Google θάβει ακόμη βαθύτερα τα αποτελέσματα αναζήτησης
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
Από τη μαύρη σοκολάτα στα μαύρα φασόλια: Οι 10 φυσικές τροφές που είναι φουλ σε Μαγνήσιο
Τα data centers θα χτίζονται δίπλα σας χωρίς να σας το πει κανείς
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
