Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος για τον βιασμό ανήλικης με νοητική υστέρηση

Μία υπόθεση βιασμού ανήλικης συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Η καταγγελία οδήγησε στη σύλληψη 43χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος για τον βιασμό ανήλικης με νοητική υστέρηση

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας – Χορτιάτη εντόπισαν το απόγευμα της Πέμπτης (21/8) στην περιοχή του Ασβεστοχωρίου έναν 43χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση βιασμού ανήλικης. Ο άνδρας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαρύτατες: βιασμός, κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσια πράξη με ανηλίκους ή ενώπιόν τους. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 43χρονος προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση.

Η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού. Μετά από τις έρευνες, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια του Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και ο άνδρας συνελήφθη.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί το εύρος της υπόθεσης.