Περπατάμε στην Πάτρα με «σημαία» την Θεσσαλονίκη! – Η τέλεια διαφήμιση!

Λένε πως ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και μια τέτοια λεπτομέρεια «ξέφυγε» στην πρώτη σελίδα του explore.patras.gr

Πάτρα

Λένε πως μία φωτογραφία αξίζει όσο 1.000 λέξεις. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που αξίζει ακόμα περισσότερες. Και μία από αυτές σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Όσοι μπουν μέσα στο explore.patras.gr, έχουν την ευκαιρία να μάθουν διαδρομές της πόλης, μνημεία αρχιτεκτονικού, αρχαιολογικού, εκκλησιαστικού, πολιτιστικού ενδιαφέροντος κ.ά., προτεινόμενες διαδρομές, τοπικά προϊόντα και παραγωγούς και πολλά άλλα. Ως εδώ καλά. Όμως επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, μια λεπτομέρεια φαίνεται πως διέφυγε από τους κατασκευαστές της ιστοσελίδας.

Και αυτή η μικρή λεπτομέρεια βρίσκεται στην αρχική σελίδα της εφαρμογής, εκεί όπου ο Δήμος Πατρέων μας προτείνει επιλεγμένες διαδρομές στην πόλη. «Για να ανακαλύψεις την Πάτρα πρέπει να την περπατήσεις! Δοκιμάστε τις προτεινόμενες διαδρομές και χαρείτε τα πολιτιστικά, αρχιτεκτονικά, θρησκευτικά και ιστορικά μνημεία» αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα (δεν θα σταθούμε στα μικρά ορθογραφικά λάθη που παρατηρήσαμε) και μας παραθέτει δύο φωτογραφίες. Η πρώτη είναι ο Φάρος της Πάτρας και η δεύτερη η… Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης!

Μπορεί η συγκεκριμένη φωτογραφία να μην φαίνεται καθαρά, καθώς πάνω της έχει μπει μωβ χρώμα και ένα ανθρωπάκι που περπατά, αλλά αν την παρατηρήσει κάποιος θα δει πως πρόκειται για την Παραλία της συμπρωτεύουσας!

 

Πάτρα

Επιλεγμένες διαδρομές στην πόλη μας προτείνονται στην πρώτη σελίδα. Προσέξτε λιγάκι την φωτογραφία με το μωβ χρώμα…

Πάτρα

Η original φωτογραφία της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης που χρησιμοποιήθηκε