Παραλίγο να πέσει ο…ουρανός στο κεφάλι τους, ξεκόλλησε μεγάλο κομμάτι από βεράντα! ΒΙΝΤΕΟ
Τρόμαξαν όλοι στη Λαμία

Στη Λαμία άγιο φαίνεται να είχαν κάτοικοι όταν είδαν να πέφτουν σοβάδες από μπαλκόνι σπιτιού.
Η αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα (13/9/2025) όταν ένα μεγάλο κομμάτι από την πρόσοψη πολυκατοικίας στη Λαμία, αποκολλήθηκε με σοβάδες να πέφτουν στον δρόμο.
Αν και ο δρόμος ήταν γεμάτος κόσμο που είχε βγει για βόλτα στα γύρω μαγαζιά, ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός και κλήθηκε η πυροσβεστική για να απομακρύνει το μεγάλο κομμάτι από μπετόν και σίδερα που είχε μείνει μετέωρο.
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Διάκου, μερικά μόλις μέτρα μακριά από την πλατεία Ελευθερίας.
Το κομμάτι που κρεμόταν
Το κομμάτι που κρεμόταν / Photo / LamiaReport
Άγιο φαίνεται να είχαν κάτοικοι στην Λαμία όταν είδαν να πέφτουν σοβάδες από μπαλκόνι σπιτιού.
Η αναστάτωση προκλήθηκε γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου 13.09.2025, όταν ένα μεγάλο κομάτι από την πρόσοψη πολυκατοικίας στη Λαμία, αποκολλήθηκε με σοβάδες να πέφτουν στον δρόμο.
Αν και ο δρόμος ήταν γεμάτος κόσμο που είχε βγει για βόλτα στα γύρω μαγαζιά, ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός και κλήθηκε η πυροσβεστική για να απομακρύνει το μεγάλο κομμάτι από μπετόν και σίδερα που είχε μείνει μετέωρο.
Στο σημείο έφτασε γρήγορα μια μονάδα της Πυροσβεστικής που έκλεισε το δρόμο με τη βοήθεια της Αστυνομίας και επιχείρησε να «δέσει» το επικίνδυνο κομμάτι μέχρι να απομακρυνθεί με ασφάλεια από τους ιδιοκτήτες, που εκείνη την ώρα δεν ήταν μέσα.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News