Παναχαϊκή – Θύελλα Πατρών και ανάγκη για βαθμούς
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ραφαήλ Τριανταφύλλου (Αργολίδας) με βοηθούς τους Τσιδώνη και Κυμπουρόπουλο της ίδιας Ενωσης
Να χτίσει ένα καλό σερί θέλει η Παναχαϊκή, να πάρει βαθμό ή βαθμούς αναζητάει η Θύελλα και το μεταξύ τους παιχνίδι αύριο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (4ος Ομιλος), έχει το δικό του ενδιαφέρον (γηπ. Παναχαϊκής, 15.00).
Οι «κοκκινόμαυροι» με καλή ψυχολογία μετά το 4-0 επί του Πέλοπα, θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή στο γήπεδό τους με νίκη, ενώ στον πάγκο επιστρέφει και ο Λεωνίδας Κυβελίδης που εξέτισε την ποινή του.
Από την άλλη πλευρά, η Θύελλα δεν δείχνει καλά τελευταία, έχει μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια και ψάχνει βαθμούς για να μπει ή τουλάχιστον να μην απομακρυνθεί από την εξάδα.
Ο Κυβελίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Πετράτο και Βερβίτα, ενώ οι Καραβίας-Νικολακόπουλος δεν υπολογίζουν τους τιμωρημένους Θεοδωρακόπουλο, Βλασόπουλο και Σκεπετάρη.
Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ έξω από το γήπεδο θα λειτουργήσει εκδοτήριο σήμερα μέχρι τις 13.30.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ραφαήλ Τριανταφύλλου (Αργολίδας) με βοηθούς τους Τσιδώνη και Κυμπουρόπουλο της ίδιας Ενωσης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου στην «Εύα» της Μαρίας Πλυτά ΦΩΤΟ
Το Instagram πλέον θα σου λέει πώς να κάνεις ένα post viral
Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς το 2026
Παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Πηνελόπης Λαμπούση στην Πάτρα
Apple HomePad: Η νέα συσκευή που θέλει να γίνει το κέντρο του smart home
