«Ο νεκρός έχει το όπλο μου. Φοβόταν και μου το ζήτησε για να μπορέσει να κοιμηθεί», νέα μαρτυρία για Φοινικούντα
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση δύο λάπτοπ, δύο τάμπλετ και κινητών τηλεφώνων που ανήκουν στον ανιψιό του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, τη σύντροφό του και τον επιχειρηματία, στο πλαίσιο των ερευνών που έγιναν με εντολή της ανακρίτριας
Αποκαλυπτική η νέα μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο 68χρονος που έπεσε νεκρός στο κάμπινγκ στη Φοινικούντα φοβόταν για τη ζωή του και είχε ζητήσει όπλο, έφερε στη δημοσιότητα το STAR.
«Κοίτα ρε βλάκα πώς έχω κάνει τη μούρη σου, δείτε πώς τον έκανα», θύμα βίας ανηλίκων 16χρονος
Φίλος του 68χρονου είπε χαρακτηριστικά ότι «ο νεκρός έχει το όπλο μου. Φοβόταν και μου το ζήτησε για να μπορέσει να κοιμηθεί».
«Δεν έρχεται να σε πιστολιάσει ο άλλος για την περιουσία» υποστήριξε ο ίδιος φίλος του 68χρονου
Η έρευνα της Δευτέρας
Την περασμένη Δευτέρα στελέχη της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν έρευνες στα καταστήματα του επιχειρηματία στην Αθήνα στον οποίο εργαζόταν ο 22χρονος προφυλακισμένος για τη δολοφονία, αλλά και στο κάμπινγκ και το σπίτι του ανιψιού του 68χρονου που δολοφονήθηκε στη Φοινικούντα.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση δύο λάπτοπ, δύο τάμπλετ και κινητών τηλεφώνων που ανήκουν στον ανιψιό του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, τη σύντροφό του και τον επιχειρηματία, στο πλαίσιο των ερευνών που έγιναν με εντολή της ανακρίτριας.
Εκτός από την έρευνα στο Κολωνάκι, άλλο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με την υποστήριξη αστυνομικών της Καλαμάτας προχώρησε σε έρευνα στο κάμπινγκ και στο σπίτι του ανιψιού του θύματος. Η σύντροφος του ανιψιού κλήθηκε στην ασφάλεια Καλαμάτας, όπου παρέδωσε το κινητό της.
Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ο ανιψιός του θύματος αμέσως μετά τη δολοφονία του θείου του. Επίσης, ο επιχειρηματίας ήταν ο εργοδότης και του 22χρονου που έχει συλληφθεί για την υπόθεση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σαλμονέλα: Τελικά πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο ή όχι;
Όλα όσα φέρνει η τελική αναβάθμιση The Naturalist Update στο Ball x Pit
Η εορτή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντουεορτή στον Σελινούντα Αιγίου ΦΩΤΟ
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
PlayStation Plus Αυγούστου: Τρία παιχνίδια που δεν θυμίζουν σε τίποτα το ένα το άλλο
Την Παρασκευή η Κεντρική Εκδήλωση του 29ου Φεστιβάλ Σταφίδας 2026
«Σιωπηλός δολοφόνος» η χοληστερίνη: Η απλή αλλαγή που τη μειώνει δραστικά χωρίς φάρμακα
Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στο Μιχόι Αχαΐας ΦΩΤΟ
