Άγιος Νικόλαος: 17χρονος μαθητής συνελήφθη με σχεδόν 2 κιλά χασίς και δεκάδες χιλιάδες ευρώ – Συνελήφθη η μητέρα, αναζητείται ο πατέρας
Σοκ έχει προκαλέσει στον Άγιο Νικόλαο η σύλληψη 17χρονου μαθητή που εντοπίστηκε με ποσότητες ναρκωτικών και δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Οι έρευνες αποκάλυψαν οργανωμένη «καβάτζα», ενώ στη δικογραφία εμπλέκονται και οι γονείς του.
Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε έξω από σχολείο στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, όπου αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν 17χρονο μαθητή έχοντας στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες και μεγάλα χρηματικά ποσά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, οι αρχές είχαν συγκεντρώσει στοιχεία για τη δράση του ανήλικου και χθες το πρωί (4/12/2025) τον εντόπισαν τη στιγμή που εισερχόταν στο σχολείο του. Κατά τον σωματικό έλεγχο, ο 17χρονος βρέθηκε να έχει πάνω του 23 γραμμάρια χασίς, 555 ευρώ σε μετρητά και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του αλλά και στους γύρω χώρους, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν στο πάρκινγκ έναν χώρο που – σύμφωνα με την προανάκριση – χρησιμοποιούσε ο ανήλικος ως «καβάτζα». Εκεί κατασχέθηκαν σχεδόν 2 κιλά χασίς, 2,1 γραμμάρια κοκαΐνης, συνολικά 27.710 ευρώ σε μετρητά, ζυγαριά ακριβείας και μαχαίρι.
Οι αρχές συνέλαβαν και τη 52χρονη μητέρα του μαθητή με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Παράλληλα αναζητείται ο 52χρονος πατέρας, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία, καθώς εξετάζεται εάν έχει εμπλοκή στη διακίνηση ή στη φύλαξη των ναρκωτικών.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, με την Ασφάλεια Αγίου Νικολάου να συνεχίζει την προανάκριση για να διαπιστωθεί το εύρος της δραστηριότητας του ανήλικου αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής κι άλλων ατόμων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Ημερήσιες προβλέψεις 2/8: Η λογική συναντά το συναίσθημα σήμερα!
