Η Τροχαία «απέρριψε» τον πατέρα: Ο Τσιτσιπάς καλείται να παραδώσει το δίπλωμά του
Η Τροχαία απορρίπτει τον ισχυρισμό ότι άλλος οδηγούσε τη Lotus που καταγράφηκε με 213 χλμ./ώρα στην Αττική Οδό και δίνει προθεσμία στον Στέφανο Τσιτσιπά να παραδώσει το δίπλωμά του έως την επόμενη Παρασκευή.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει διορία μέχρι την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου προκειμένου να παραδώσει το δίπλωμά του στην Τροχαία, διαφορετικά θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για απείθεια. Η απόφαση έρχεται μετά το περιστατικό όπου η Lotus του τενίστα καταγράφηκε να κινείται με ταχύτητα 213 χιλιομέτρων την ώρα στην Αττική Οδό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Τροχαίας δεν αποδέχθηκαν τον ισχυρισμό του πατέρα του τενίστα, ο οποίος παρουσιάστηκε στις αρχές και υποστήριξε ότι εκείνος ήταν ο οδηγός του οχήματος τη συγκεκριμένη στιγμή. Η εκδοχή αυτή θεωρήθηκε αβάσιμη από τις αρχές, με αποτέλεσμα να επιβληθεί στον Τσιτσιπά πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και να διαταχθεί η αφαίρεση του διπλώματος για έναν χρόνο.
Μετά την απόρριψη της δήλωσης, αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον δικηγόρο του αθλητή, ενημερώνοντάς τον ότι το δίπλωμα πρέπει να παραδοθεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή, όπως ορίζει η διαδικασία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Η δραστηριότητα μελών – δρομέων του ΣΔΥ Πατρών ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Θεατρική βραδιά στο Σκιαδά από το Άρμα Θέσπιδος ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Η επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» ΦΩΤΟ
