Το Σάββατο όλες οι μάχες της 21ης αγωνιστικής, κοινή ανάγκη η νίκη
Το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια της 21ης (προτελευταίας της κανονικής περιόδου) αγωνιστικής στον 4ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής και θα ξεκινήσουν στις 15.00.
Το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Πανγυθεατικό στο Γύθειο, θα το διευθύνει ο Τουρουτσίκας από την Αρκαδία. Στην αναμέτρηση της Θύελλας Πατρών με τον Μιλτιάδη ορίστηκε ο Κοτσώνης επίσης από την Αρκαδίας, ενώ τον εκτός έδρας αγώνα του Παναιγιαλείου με τον Ερμή Μελιγούς θα διευθύνει ο Αποστολόπουλος από τη Μεσσηνία.
Κοινή συνισταμένη και για τις τρεις ομάδες της Αχαΐας είναι ότι χρειάζονται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσουν τους στόχους τους, που είναι η παραμονή για Θύελλα – Παναχαϊκή και η άνοδος για Παναιγιάλειο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών στη Βυρωνική Εταιρεία ΦΩΤΟ
Ερευνητές της AI προειδοποιούν για την superintelligence «Είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται»
Ανθρωπομορφισμός στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Η σύσταση του Associated Press και η συζήτηση για την ευθύνη
Τα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη συγχαίρουν την ομάδα του NextGenMinds ΦΩΤΟ
Game of Thrones Aegon’s Conquest: Έρχεται η πρώτη ταινία του Westeros
