Ο «λειψός» Ερμής λύγισε από το Παγκράτι
Παίζοντας με απουσίες, η ομάδα βόλεϊ του Ερμή ηττήθηκε εντός έδρας με 3-0 (16-25, 21-25, 14-25) σετ από το Παγκράτι για την 21η αγωνιστική της Α2 Εθνικής και έτσι παράμεινε μακριά από την πρώτη τετράδα χωρίς όμως να ανησυχεί για την παραμονή στη κατηγορία.
Η πατρινή ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Βατυλιώτη, έδωσε χρόνο συμμέτοχής στους νεαρούς παίκτες οι οποίοι έδειξαν καλά στοιχεία, ωστόσο δεν να μπορούν κάτι ιδιαίτερο απέναντι στο πιο έμπειρο Παγκράτι.
Σημείο «κλειδί» ήταν 2ο σετ, όπου οι «μπλε» προηγήθηκαν με 8-5 και 11-9, αλλά το Παγκράτι με «όπλο» το σέρβις και την επίθεση ισοφάρισε και πήρε προβάδισμα, με αποτέλεσμα να κατακτήσει, έστω και δύσκολα το σετ κάνοντας το 0-2.
Το τρίτο σετ κύλησε πιο εύκολα του φιλοξενουμένους που έκαναν το 0-3 σετ και πέρασαν νικηφόρα από την Πάτρα.
ΕΡΜΗΣ (Χριστόπουλος): Εκμετσόγλου, Τραχάνης, Κούγιας, Μπαϊλός, Γεωργακόπουλος, Τσιχλιάς, λίμπερο ο Παρδαλάκης, (Ρέππας ως λίμπερο, Χασάπης, Κανελλόπουλος, Καραπήτας, Σταμούλης, Δρακόπουλος).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το τέλος της «μάχης» με το καρπούζι: 4 έξυπνοι τρόποι για να το κόψετε σαν επαγγελματίας
Υδρόψυξη στους 45 βαθμούς: Η επανάσταση στο data center της NVIDIA
Η Ένωση Γυναικών Πάτρας στην «Κιβωτό της Αγάπης» ΦΩΤΟ
Αφρικανική σκόνη: Τι προκαλεί στο σώμα μας και ποιοι πρέπει να μείνουν σπίτι
Το πρώτο επίσημο trailer του Avengers: Doomsday είναι επιτέλους εδώ
