Ο Ατλαντας τα πήγε περίφημα στο Διασυλλογικό στίβου Κ18
Πολύ καλές εμφανίσεις, μετάλλια και ρεκόρ πέτυχε ο Ατλαντας στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18 που φιλοξενήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 διεξήχθη χθες στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Ολοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ατλαντα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να κερδίσει 4 μετάλλια, πολύ καλά πλασαρίσματα και σχεδόν όλα τα παιδιά να κάνουν ατομικά ρεκόρ!
🟢🥇🥇 Ο Παναγιώτης Σαμίκος έκανε το double στα 400 μέτρα και 400 εμπόδια κατακτώντας την 1η θέση και στα δύο αγωνίσματα με επιδόσεις 52,40″ και 58,60″ αντίστοιχα!
🟡🥈Η Νικολίτσα Σαμίκου (γεν. 2011 κατηγορία Κ16!!) με τρομερή εμφάνιση στα 200 μέτρα κατέκτησε την 2η θέση με μεγάλο ατομικό ρεκόρ 25,99″ δείχνοντας τις μεγάλες δυνατότητες της!!!
🟢🥉Η μικρότερη της ομάδας Νάσια Τσαχλή (γεν.2012!!!) αν και είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία Κ16 κατέκτησε την 3η θέση στα 100 μέτρα με την τεράστια επίδοση 12,68″ για την ηλικία της πιστοποιώντας και αυτή τις μεγάλες δυνατότητες της!!!
🟡 Δυνατή εμφάνιση και για την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 των κοριτσιών όπου αποτελούμενη από τις Ροζή – Σαμίκου – Πάλμου – Τσαχλή κατέκτησαν την 4η θέση! Αυτά τα κορίτσια ανήκουν όλα στην κατηγορία Κ16 και έδειξαν ότι θα υπάρξει και μια πολύ δυνατή ομάδα και για το διασυλλογικό Κ16!
🟡 Επίσης αγωνίστηκαν και έδειξαν πολύ καλές προοπτικές οι: Πάλμου Βικτωρία (100μ), Κυριαζίδη Εβίτα (1500μ), Ροζή Αληθινή (200μ), Αγιαννιτοπούλου Αθηνά (σφαίρα), Ανδρικόπουλος Νικόλαος (100μ), Ράπτης Άγγελος (100μ), Παπαζαφείρης Μιχάλης (100μ), Σπύρου Σωτήρης (100μ), Σαγιάς Θανάσης (100μ)! Η Κατερίνα Ντερέκη αντιμετώπισε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και δεν κατάφερε να αγωνιστεί!
👏👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
H Meta στρατολογεί με το αζημιώτο influencers σε δώδεκα χώρες
Ετρεξαν στη φύση για το Πλανητέρο ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πώς να κρατήσετε τη φέτα φρέσκια για μέρες: Γιατί χαλάει τόσο γρήγορα;
Το Googlebook έρχεται νωρίτερα και η Google χτυπά τα Windows laptops
Άρης Μουγκοπέτρος: Τον τραυματισμό μου τον έχω αφήσει πίσω, λες και δεν έγινε ποτέ τίποτα
Το λαχανικό που «χαρίζει» μακροζωία – Ποιο είναι και γιατί ξεχωρίζει
GTA 6: Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη, οι χάκερ πρόλαβαν τη Rockstar
