Αιτωλικό: Τον «μπλόκαραν» με τέσσερις παράτυπους αλλοδαπούς στο αυτοκίνητο
Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού άνδρα στο Αιτωλικό προχώρησαν αστυνομικοί, όταν σε έλεγχο εντόπισαν στο όχημά του τέσσερις αλλοδαπούς χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς.
Νέα υπόθεση μεταφοράς αλλοδαπών απασχόλησε τις αστυνομικές Αρχές στο Αιτωλικό, όπου συνελήφθη χθες το μεσημέρι ένας αλλοδαπός άνδρας από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται με αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ακόμη τέσσερις αλλοδαποί. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οι τέσσερις επιβαίνοντες δεν διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα.
Διαβάστε επίσης: Ζαχάρω: Μεθυσμένος οδηγός το έβαλε στα πόδια σε έλεγχο και κατέληξε με χειροπέδες
Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση παραμονής αλλοδαπών στη χώρα, ενώ οι τέσσερις επιβάτες συνελήφθησαν για παραβίαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν και στην κατάσχεση του οχήματος, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε ως μέσο μεταφοράς των μη νόμιμων αλλοδαπών.
Η υπόθεση ερευνάται περαιτέρω από τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί το πλήρες πλαίσιο της μεταφοράς και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι τέσσερις αλλοδαποί βρίσκονταν στο όχημα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
