Μαρινάκης: «Έχουμε δώσει Fuel Pass στα τρία τέταρτα των καταναλωτών βενζίνης, τα λεφτά δεν φυτρώνουν»
«Δεν μπορείς να πας σε μια μέρα στην άλλη από το τρίτο υπόγειο στον 25ο όροφο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σήμερα (6/05/2026), σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαστε η κυβέρνηση που όταν βρίσκει δημοσιονομικό χώρο μειώνει τον έναν φόρο μετά τον άλλον».
Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΙ, υπογράμμισε: «Έχουμε δώσει Fuel Pass στα τρία τέταρτα των καταναλωτών βενζίνης», διευκρίνισε τα μέτρα για τα καύσιμα και απάντησε στις αιτιάσεις των κομμάτων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μας λένε ποιος θα πληρώσει το κόστος. Αν μειώναμε τον ΕΦΚ στα όρια που ορίζει η ΕΕ το όφελος του καταναλωτή θα ήταν μικρότερο από αυτό που κάναμε».
«Δίνουμε όσα παραπάνω μας επιτρέπουν οι ευρωπαϊκοί κανόνες», πρόσθεσε σε άλλο σημείο προσθέτοντας δεικτικά: Τα λεφτά δεν φυτρώνουν από κάπου, δεν μπορείς να πας σε μια μέρα στην άλλη από το τρίτο υπόγειο στον 25ο όροφο»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Oι «Δημοκράτες» του Κασσελάκη στην Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας ΦΩΤΟ
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
Google Chrome: Κάντε update άμεσα – νέο zero day αξιοποιείται ήδη σε επιθέσεις
Νέα δράση αλληλεγγύης από το Οπαδικό Κίνημα Αιγίου
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
