ΝΟΠ: «Μπράβο στις αθλήτριες μας, απογοήτευση για την φιλοξενία»
Αυτός ήταν ο δεύτερος υποβιβασμός για τον ΝΟΠ
Με την φιλοξενία της Ηλιούπολης, αλλά και τους διαιτητές έμμεσα τα έβαλε η διοίκηση του ΝΟΠ μετά το τέλος του αγώνα με την Ηλιούπολη, όπου γνώρισε την ήττα και υποβιβάστηκε στην Α2 Εθνική.
Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, όπου ανέφερε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΠ συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες της γυναικείας μας ομάδας και τον προπονητή μας Βασίλη Κανελλόπουλο για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στη σημερινή αναμέτρηση.
Παράλληλα, εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στους φίλους του ΝΟΠ, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας, στηρίζοντας με θέρμη την προσπάθειά της.
Αντίθετα, δεν μπορούμε να κρύψουμε την απογοήτευσή μας τόσο για τη φιλοξενία που παρείχε η ομάδα της Ηλιούπολης όσο και για το επίπεδο της διαιτησίας που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η επόμενη μέρα θα μας βρει πιο δυνατούς”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ολοκληρώνεται το Παζάρι για τη στήριξη της Κοινο_Τοπίας ΦΩΤΟ
Το Netflix φέρνει το New Stanford Prison Experiment ίσως το πιο αμφιλεγόμενο πείραμα στις οθόνες μας
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας στο 54ο Φεστιβάλ Βιβλίου ΦΩΤΟ
Mark Zuckerberg: Η Meta λέει όχι στο AI slowdown
