Παναχαϊκή: Η πλευρά Παπαδόπουλου παρουσιάζει πλάνο με εκδήλωση στην Πάτρα

Στη συνάντηση ίσως βρίσκονται και στελέχη της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής

Παναχαϊκή: Η πλευρά Παπαδόπουλου παρουσιάζει πλάνο με εκδήλωση στην Πάτρα

Η σημερινή ημέρα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής, καθώς η πλευρά του Τάσου Παπαδόπουλου, η οποία ενδιαφέρεται για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, έκανε γνωστό ότι το απόγευμα της Πέμπτης θα παρουσιάσει το πλάνο της σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο My Way.

Στην αφίσα που δημοσιεύθηκε στα social media αναφέρεται ότι στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο Τούρκος Ινάν Γκιούν, ο Θανάσης Λεμονής και ο διευθύνων σύμβουλος της Fancap, Jorg van Nieuwenhuijzen.

Πρόκειται κυρίως για μια συνάντηση γνωριμίας, τόσο με τους δημοσιογράφους όσο και με τους φιλάθλους της ομάδας, ώστε να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που υπάρχουν γύρω από το εγχείρημα.

Πάντως, η εκδήλωση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με τη διοίκηση της ΠΓΕ, με την οποία η ενδιαφερόμενη πλευρά αναμένεται να συναντηθεί τις επόμενες ώρες, προκειμένου να συζητηθούν αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125