Το Επιμελητήριο Αχαΐας στην 90η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 90η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, το αργότερο, ως την Πέμπτη 09 Ιουλίου 2026, στο e-mail: ea@e-a.gr.
Το Επιμελητήριο Αχαΐας προτίθεται να συμμετάσχει, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), στην 90η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου 2026.
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 90η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, το αργότερο, ως την Πέμπτη 09 Ιουλίου 2026, στο e-mail: ea@e-a.gr.
Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν.
Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής :
Στο e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής, να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία επιχείρησής (επωνυμία & ΑΦΜ) και τρόποι επικοινωνίας.
Θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί οι συνδρομές προς το Επιμελητήριο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
