Ροδός: Ληστεία σε σπίτι από 4 δράστες – Φίμωσαν τον ιδιοκτήτη

Στιγμές φρίκης για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που έζησε τη ληστεία χθες τα ξημερώματα. Ανάστατη η Ρόδος μετά την καταγγελία του.

Ληστεία

Η Ρόδος ξανά στο επίκεντρο για μια άγρια ληστεία που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα. Ο άτυχος ιδιοκτήτης βρέθηκε απέναντι σε 4 άτομα που είχαν καταφέρει να μπουν στο σπίτι, όσο εκείνος κοιμόταν. Τους έβλεπε να ψάχνουν και να φεύγουν με ένα μαύρο τσαντάκι.

Τρεις Έλληνες Ρομά και ένας 23χρονος Αλβανός μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου, τον φίμωσαν και τον λήστεψαν. Οι δύο πρώτοι, ηλικίας 16 και 20 ετών, όπως και ο 23χρονος, εντοπίστηκαν λίγες ώρες μετά την πράξη τους και επρόκειτο να οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ αναζητείται ο 22χρονος συγκατηγορούμενος τους.

Οι δράστες μπήκαν στον σπίτι του 81χρονου χθες τα ξημερώματα (04-02-2022) και άρχισαν να ψάχνουν χρήματα και αντικείμενα αξίας. Ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε και όταν σηκώθηκε, οι δράστες τον φίμωσαν και τον ακινητοποίησαν.

Οι ληστές αφαίρεσαν ένα μαύρο τσαντάκι, το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα του 81χρονου και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.