Ταϊλανδέζικη σούπα με νουντλς και σολομό

Υλικά

4 φιλέτα σολομού

200 γρ. νουντλς ρυζιού

125 γρ. κόκκινη πάστα κάρι

800 ml γάλα καρύδας

250 γρ. κινέζικο λάχανα μποκ τσόι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ και ψήστε το σολομό για περίπου 8- 10 λεπτά.

Βήμα 2

Βάλτε τα νουντλς σε ένα μπολ και γεμίστε με ζεστό νερό που έχετε θερμάνει στο βραστήρα. Αφήστε στην άκρη για 5 λεπτά.

Βήμα 3

Ζεστάνετε σε μία κατσαρόλα την πάστα κάρι για 1 λεπτό και προσθέστε το γάλα καρύδας και 400 ml νερού.

Βήμα 4

Ανακατέψτε και αφήστε να πάρει μια βράση.

Βήμα 5

Σουρώστε τα νουντλς και προσθέστε τα μαζί με το λάχανο στην κατσαρόλα με το κάρι και ανακατέψτε.

Βήμα 6

Σερβίρετε σε ένα μπολ και προσθέστε το σολομό.