Σκαλοπίνια με πορτοκάλι

Υλικά

800 γρ. σκαλοπίνια

λίγο βούτυρο

1 κρεμμύδι

Χυμό από μισό πορτοκάλι

1 φλ. τσ. κρέμα γάλακτος

Mισό φλ. τσ. εστραγκόν

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Πλένουμε και σκουπίζουμε τα σκαλοπίνια. Κατόπιν, βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι.

Βήμα 2

Ρίχνουμε τα σκαλοπίνια στη κατσαρόλα μέχρι να ροδίσουν καλά μπρος-πίσω. Τα σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού, προσθέτουμε το εστραγκόν, το αλάτι και το πιπέρι και τα σιγοβράζουμε σκεπασμένα για περίπου 17-18 λεπτά.

Βήμα 3

Στο τέλος, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε για άλλα 7-8 λεπτά.