Εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο ανακοινώνει σήμερα ο Μπάιντεν
Η απόφαση ήταν να ληφθεί από κοινού με την ΕΕ αλλά όπως δήλωσε ο γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς, η Ευρώπη δεν είναι έτοιμη ακόμα ενεργειακά για κάτι τέτοιο.
Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν θα ανακοινώσει την επιβολή εμπάργκο στις εισαγωγές του ρωσικού πετρελαίου στις ΗΠΑ.
Η απόφαση ήταν να ληφθεί από κοινού με την ΕΕ αλλά όπως δήλωσε ο γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς, η Ευρώπη δεν είναι έτοιμη ακόμα ενεργειακά για κάτι τέτοιο.
Το εμπάργκο θα περιλαμβάνει ρωσικό πετρέλαιο, υγροποιημένο φυσικό αέριο και άνθρακα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 17:45 ώρα Ελλάδος.
Ο Λευκός Οίκος πιθανόν να απαγορεύσει τις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου και εργάζεται στενά με τους Ευρωπαίους συμμάχους για το θέμα αυτό, δήλωσε και ο γερουσιαστής του Δημοκρατικού κόμματος Κρις Κουνς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Ημερίδα για την αδελφοποίηση Ψωφίδας και Ζακύνθου
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Ενα μεγάλο ευχαριστώ από τον Εμπορικό Σύλλογο Δύμης για την «Βραδιά Εμπορίου»
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
